Nieuwste generatie Opel Corsa brengt toptechnologieën naar segment kleine auto'sKlimaatvriendelijk: Corsa van de zesde generatie met elektrische batterijversie

opel corsa lichten

Dit jaar lanceert Opel de zesde generatie van de Corsa. Sedert het eerste model in 1982, zijn er nu al meer dan 13,5 miljoen stuks van de Corsa verkocht. De nieuwste generatie zorgt in het segment van de kleine auto's voor een revolutie op het gebied van de verlichting: de meermaals bekroonde IntelliLux LED Matrix-technologie. De volledig nieuwe Corsa wordt voor het eerst voorzien van de adaptieve, verblindingsvrije integrale led-koplampen die sinds de introductie op de huidige Opel Astra (Europese Auto van het Jaar 2016) indruk maken op experten en klanten. Na de compacte klasse doen de Matrix-koplampen (meestal alleen op dure premiumauto's te vinden) nu dus ook hun intrede in het zeer populaire B-marktsegment, het grootste in Europa. Eens te meer een voorbeeld van de technologische democratisering van Opel, in overeenstemming met de merkwaarden – opwindend, toegankelijk, Duits.

“We vieren dit jaar 120 jaar autoproductie en dus 120 jaar vol innovaties voor iedereen”, aldus Michael Lohscheller, Opel CEO. “We hebben altijd al toptechnologieën toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dat is onze missie en onze motivatie, en dat geldt vooral voor een populair model als de Opel Corsa. Daarom zullen wij de nieuwste generatie van onze bestseller uitrusten met de beste verlichtingstechnologie, IntelliLux LED Matrix-koplampen.”

 

Lees hier het volledige persbericht.
Configureer uw Corsa.
Download de Corsa brochure.
Vraag hier uw proefrit met de Corsa aan.
Lees hier het volledige persbericht.
Configureer uw Astra.
Download de Astra brochure.
Vraag hier uw proefrit met de Astra aan.