Acquire

UW MOBILITEIT, ONZE SPECIALITEIT.

 

Opel, de betrouwbare partner.

Uw onderneming wenst te focussen op haar kernactiviteiten. Daarom rekent u op werkinstrumenten op maat, materieel dat doet waarvoor het gemaakt is: een levensduur lang ervoor zorgen dat u het efficiënt, aangenaam en veilig kunt gebruiken.

Dat is exact waar wij bij Opel in gespecialiseerd zijn: we bouwen betrouwbare auto’s en bedrijfswagens in alle maten en gewichten, die aan de meest uiteenlopende verwachtingen voldoen, ook de niet-rationele. We vinden immers dat rijden ook plezierig mag zijn. We stellen ons Duits ingenieurswerk helemaal ten dienste van wat u wenst, zodat u steeds kunt rekenen op voertuigen die technologie combineren met gebruiksgemak.

 

 

Vlootbeheerders

 

Garage Boden heeft een uitgebreid netwerk om de ideale fleetoplossing voor u te helpen vinden. Garage Boden beschikt ook over de trainingen en onderdeleninventarissen om aan alle vereisten van uw wagenpark te voldoen.

 

Meer informatie

 

 

Bestuurders

 

Opel biedt kostenefficiënte en flexibele fleetoplossingen aan op maat van de behoeften van uw bedrijf en garandeert voertuigen van hoogstaande kwaliteit en een uitstekende dienstverlening.

 

Meer informatie

 

 

Business Packs

 

Omdat wij bij Garage Boden beseffen dat een wagen voor professioneel gebruik aan andere eisen moet voldoen dan een wagen voor privé gebruik creëerden wij bij Opel Business Packs. Deze zijn volledig afgestemd op de noden van de professionele gebruiker.

 

Vind de pack die bij u past

 

 

Private Lease

 

Via Opel Private Lease kunt u als privépersoon een auto huren op lange termijn. Gemakkelijk, flexibel en helemaal op maat van uw wensen. Geen dure autolening, geen extra bijstand of verzekeringen …Enkel zorgeloos rijden en tanken.

 

Meer informatie

 

 

Fleet Center

 

In elk business center voorzien wij; een uitgebreid aanbod aan bedrijfsvoertuigen, demo voertuigen, fleet adviseurs en nog veel meer diensten om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Meer informatie

 

 

Financieringsoplossingen

 

De juiste financieringsmethode van uw bedrijfsvoertuig kiezen is niet evident. Er zijn verschillende financieringsformules zoals de traditionele financiering, financiële lease, operationele lease en renting.

 

Vind de formule die bij u past

 

 

Conversies

 

One size does not fit all, daarom bieden wij een groot aantal conversiemogelijkheden voor uw Opel wagen.

 

Ontdek de conversie die bij u past

 

 

Contact

 

Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met een van onze fleetvertegenwoordigers. Zij helpen u met veel plezier verder.

 

Neem contact op