Acquire

BESTUURDERS VAN OPEL-BEDRIJFSWAGENS

VOORDELEN & FLEET SERVICES VAN OPEL

  Voordelen van merk
Opel biedt kostenefficiënte en flexibele fleetoplossingen aan op maat van de behoeften van uw bedrijf en garandeert voertuigen van hoogstaande kwaliteit en een uitstekende dienstverlening.

 

  Modellen met lage CO2-uitstoot en lage belastingen
Een laag brandstofverbruik in combinatie met buitengewone uitrustingsniveaus met lage belastings- en exploitatiekosten – de perfecte fleetwagens.

 

  Uitstekende netwerkdekking
Tijd is geld - uw tijd. En dankzij onze uitstekende netwerkdekking krijgt u
steeds de service die u nodig hebt in slechts één bezoek aan uw Boden Garage.

 

  Lage belastingen
Opel biedt een gamma zeer efficiënte modellen met een lage CO2-uitstoot, die ook uw belastingen laag  houden. Belastingen op auto's worden bepaald door de CO2-uitstoot en het brandstoftype.

NUTTIGE INFORMATIE

 

Vrijblijvende proefrit

 

Beeld u in dat u een proefrit heeft om het onberispelijke design en de uitmuntende efficiëntie van uw nieuwe Duitse auto te ervaren, voordat u hem koopt. Dat kan nu. 

RESERVEER UW PROEFRIT

 

 

Ontdek Opel Lease

 

We hebben flexibele oplossingen om u te helpen om de auto aan te schaffen die u wilt zonder uw budget onder druk te zetten.

MEER DETAILS BEKIJKEN

 

 

Opel Business Packs

 

Omdat wij bij Garage Boden beseffen dat een wagen voor professioneel gebruik aan andere eisen moet voldoen dan een wagen voor privé gebruik creëerden wij bij Opel Business Packs. Deze zijn volledig afgestemd op de noden van de professionele gebruiker.  

MEER INFO