Acquire

HULPMIDDELEN VOOR FLEET MANAGERS

EEN ENORME HULP VOOR BEDRIJVEN

Contact opnemen met ons fleet team

Voordelen & fleet services van opel

 

Speciale fleet service

Garage Boden heeft een uitgebreid netwerk om de ideale fleetoplossing voor u te helpen vinden. En Garage Boden beschikt over de trainingen en onderdeleninventarissen om aan alle vereisten van uw wagenpark te voldoen.

 

Uitstekende netwerkdekking

Onze uitstekende netwerkdekking zorgt ervoor dat u steeds de service krijgt die u nodig hebt in slechts één bezoek aan Garage Boden.

 

Modellen met een lage CO2-uitstoot, lage belastingtarieven

Garage Boden-voertuigen zijn ideale fleetvoertuigen, lage emissies en een laag brandstofverbruik zorgen voor het lage belastingtarief en de lage bedrijfskosten die u nodig hebt om veel geld te besparen.

ONTDEK DE BEDRIJFSMODELLEN VAN GARAGE BODEN

Bekijk het volledige modellengamma

HOE KUNT U UW OPEL WAGENPARK AANSCHAFFEN?

RECHTSTREEKSE AANKOOP

We bieden verbeterde kortingen voor fleetaankopen voor ons gamma bekroonde bedrijfswagen en commerciële voertuigen.

Contacteer ons

GARAGE BODEN LEASE

Ons fleet team staat tot uw dienst om een flexibel leasingplan af te stemmen op uw behoeften.

Meer informatie over leasing

NUTTIGE INFORMATIE

OVERHEID & AANBESTEDINGEN

Opel is gespecialiseerd in de verkoop aan Overheidsdiensten, Ministeries, Politie, Urgentiediensten, Openbare instellingen, Universiteiten, etc. Ombouw van wagens volgens vereisten van een lastenboek, het aanbieden van onderhoudscontracten, levering van speciale kleuren,… bij Opel kan het allemaal. Onze dienst Overheidsverkopen kan buigen op een jarenlange ervaring binnen dit specifieke vakdomein.

Contacteer ons

BUSINESS PACKS

Omdat wij bij Opel beseffen dat een wagen voor professioneel gebruik aan andere eisen moet voldoen dan een wagen voor privé gebruik creëerden wij bij Opel Business Packs. Deze zijn volledig afgestemd op de noden van de professionele gebruiker. Ook de prijzen en kortingen zullen u aangenaam verrassen, ook deze zijn aangepast aan de professionele noden.

Meer over de business packs