Acquire

Dreams come true 2019

Make a wish vervult de hartenwensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar, met een levensbedreigende ziekte. Smile voor I-cell steunt kinderen die lijden aan het I-cell syndroom, opgericht door de ouders van Liam die zelf ook het I-cell syndroom heeft.

Garage Boden apprecieert ten zeerste dergelijke organisaties die het leven van kinderen met een ziekte toch wat dragelijker maakt en staat dan ook altijd klaar om de organisaties een hart onder de riem te steken .

Daarom hebben wij besloten hoofdsponsor te worden van “Dreams Come True” die een fuif organiseren ten voordele van zowel “Make A Wish” als “Smile voor I-cell”.

Wil jij ook graag een bijdrage leveren? Dat kan!

Kom samen met het team van Garage Boden naar de fuif die ten voordele van deze goede doelen georganiseerd wordt op zaterdag 16 februari in de Steborg te Stevoort. 

Soiree Exentrique 2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert “De rond Tafel Tongeren” een spetterend feest met uitgebreid diner en spectaculaire acts.
De opbrengst van dit feest wordt geschonken aan verscheidene goede doelen in en rondom Tongeren zoals VZW Zorgenkind Prospèrke, Pallion (Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe), Orealia.

Met een vestiging te Tongeren lieten wij dan ook deze kans niet schieten om een financiële bijdrage te doen aan deze fantastische organisatie en hopen zo vele mensen te kunnen helpen met de zorgen die ze nodig hebben.

Ook jij kan hierop aanwezig zijn en zo bijdrage aan vele goede doelen!

 


 

 

 

Childfocus

Child Focus strijdt tegen de verdwijning van kinderen en of hun seksuele uitbuiting. Dit door de fenomenen goed te bestuderen en ze zo beter te begrijpen, te lobbyen bij de betrokken instanties en het starten van preventie en sensibiliseringcampagnes. Daarnaast bieden zij ook pedagogisch materiaal en vormingen aan.

Garage Boden steunt deze organisatie door de aankoop van lekkere speculoos waarvan de klanten kunnen genieten gedurende hun bezoek aan onze garage.

Heb jij ze al geproefd? :-)

 

Judoclub Jigo Riemst

Respect voor elkaar, vriendschap, discipline en aandacht voor het individu zijn de belangrijkste eigenschappen van deze club. Dat kunnen wij alleen maar appreciëren en daarom geven wij deze club graag een extra duwtje.

Banneuxwijk

Een gekende wijk in Hasselt is de banneuxwijk. Zij organiseren jaarlijks evenementen voor de buurt zoals nieuwjaarsrecepties, avondmarkten, sinterklaasfeest, … 
Wij zijn trotse sponsor van deze gedreven VZW en hopen door onze steun de buurt een aangename beleving te kunnen bezorgen doorheen het jaar.

 

Meer info over hun activiteiten? http://banneuxwijk.info/

 

 

Carnavalstoet Tongeren

Wij namen deel aan de reclamestoet van Tongeren, heb jij ons of onze snoepjes en ballonnen gespot? ;)
Zie hier enkele sfeerfoto’s van onze wagen.

VC Sluizen en URW

Wij, Garage Boden, weten hoe belangrijk de gezondheid is en vinden sport een zeer belangrijk onderdeel van het leven alsook een leuke uitlaatklep. Daarom hebben wij maar liefst twee voetbalclubs in onze sponsorportefeuille nl. VC Sluizen en URW.
Interesse in één van deze clubs? je vindt ze hier http://www.urw-foot.be/index.htm https://www.facebook.com/VC-Jekervallei-Sluizen-147193589293439/


 

 

Manege Allius

Manege Allius wordt sinds jaar en dag uitgebaat door de vzw Koninklijk rijvereniging Sint-Joris Alken. Er worden jaarlijks leuke paardenkampen gehouden en de clubleden mogen ten alle tijden gebruik maken van deze mooie accommodatie. Wij zijn dan ook fier deel te mogen uitmaken van deze mooie club! Meer info over de locatie en foto’s vind je hier http://www.manegeallius.be/