Acquire

Autoruitschade: laat je ruit herstellen of vervangen door Garage Boden

 

Autoruitschade is een veel voorkomend probleem. Een sterretje of barst in de ruit moet je tijdig en snel laten repareren. Doe je dit niet, dan kan er flinke autoruitschade ontstaan. Voor reparatie of herstel van de autoruit zit je bij Garage Boden helemaal goed. Wij komen in actie om carrosserie beschadiging zo spoedig mogelijk te verhelpen. 

Hoe werkt het en wat kost het om autoruitschade te repareren?

Schade aan het carrosserie laat je vakkundig repareren door een van onze specialisten. Een sterretje in de ruit wordt gerepareerd door de inzet van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Vocht en lucht worden verwijderd waarna vervolgens kunsthars wordt aangebracht. Soms is het ook nodig om een volledige autoruit te vervangen. Wat de kosten zijn? Een sterretje of barst repareren is uiteraard goedkoper dan het vervangen van een volledig autoraam.

Carrosserie beschadiging? Kies voor reparatie door Garage Boden

Is er sprake van schade aan het carrosserie en verzeker jij je graag van vakkundig herstel door een specialist? Doe dan een beroep op de expertise en ervaring van Garage Boden. Wij helpen je graag bij autoruitschade. Neem daarom contact op met een van onze vestigingen voor reparatie of vervanging van de autoruit.