Acquire

Autoschade: laat het probleem verhelpen door een specialist

 

Autoschade komt altijd ongelegen en is enorm vervelend. Zodra je in aanraking komt met autoschade is het belangrijk een schadeformulier in te vullen en contact op te nemen met je verzekeraar. Afhankelijk van hoe groot de schade is en hoe je bent verzekerd, kan je de autoschade laten herstellen door Garage Boden. 

Schade aan je carrosserie: doe een beroep op onze expertise

Bij carrosserie beschadiging roep je de hulp in van een gespecialiseerd bedrijf. Bij Garage Boden kan je terecht voor zowel kleine als grote schades. De herstelkosten van schade aan het carrosserie zijn afhankelijk van hoe jij bent verzekerd. Uiteraard vallen de kosten van een kleine schade lager uit dan een grote schade. Sommige herstelwerkzaamheden kunnen voor eigen rekening zijn.

Waarom je Garage Boden inschakelt bij carrosserie beschadiging

Heb je autoschade en wil je dit snel en vakkundig laten verhelpen door een specialist? Dan zit je bij ons goed. Wij nemen je deze zorg graag uit handen en zien erop toe dat de schade vakkundig wordt hersteld. Doe daarom een beroep op onze expertise en schakel Garage Boden in om de reparaties en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bel of mail ons direct voor een afspraak.