Acquire

Beschadiging carrosserie

 

Beschadiging carrosserie komt veel voor. Het wordt vaak veroorzaakt door een ongeval, maar kan ook ontstaan door grind, kiezels, hagel, paaltjes, vandalisme of het openen van een autodeur. Het gevolg is veelal lakschade, krassen, roestvorming of zelfs deuken. Gelukkig is dit probleem op te lossen en daarom klop je aan bij Garage Boden. Wat kunnen wij doen bij beschadiging van je carrosserie?

Carrosserie beschadiging: hoe los je het op?

Schade aan het carrosserie is dus op te lossen maar welke techniek wordt ingezet, is geheel afhankelijk van het soort carrosserie beschadiging. De kosten die je hebt voor herstel van beschadiging carrosserie zijn geheel afhankelijk van de techniek die wordt ingezet. Spot repair, smart repair, uitdeuken, verven, vernissen, herstellen of polijsten: het is allemaal mogelijk. Wij vertellen je er graag meer over.

Waarom laat je krassen verwijderen door Garage Boden?

Heb je schade aan je carrosserie, bijvoorbeeld enorme krassen op de motorkap of autodeur, en zoek je naar een betrouwbare garage voor herstel en reparatie? Bij Garage Boden profiteer je altijd van een uitstekende service. Wij lossen het probleem vakkundig op en doen dit tegen een scherpe prijs. Samen met jou bekijken we welke hersteltechniek nodig is om je auto weer te laten glimmen.