Acquire

Krassen verwijderen: eerste hulp bij schade aan de carrosserie

 

De meeste autobezitters hebben het weleens meegemaakt - je schraapt nét iets te dicht langs een muurtje of paaltje, met een flinke kras tot gevolg. Hoe kun je zulke schade aan de carrosserie voorkomen? En wat is de beste manier om krassen te verwijderen? Wij vertellen je er graag meer over.

Hoe voorkom je schade aan de carrosserie?

De beste manier om carrosserie beschadigingen te voorkomen is natuurlijk om zo voorzichtig mogelijk te rijden. Helaas biedt dat geen garantie op een krasloze auto. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Om die reden is het een goed idee om je auto regelmatig te wassen en van een waslaag te voorzien. Zo maken carrosserie beschadigingen een stuk minder kans.

Krassen verwijderen: hoe doe je dat?

Is er onverhoopt toch een kras op de carrosserie terecht gekomen? Om erachter te komen welke laklaag beschadigd is, maak je de kras nat met je vinger. Als de kras verdwijnt, kun je de schade zelf herstellen. Blijft de kras zichtbaar? In dat geval zal de beschadiging geschuurd en gespoten moeten worden. Hiervoor kun je terecht bij garage Boden.

Krassen verwijderen bij Garage Boden

Heb je hulp nodig om de krassen te verwijderen? De vakmensen van Garage Boden helpen je graag. Wij kunnen de kras snel en vakkundig voor je herstellen. Doordat we plaatselijk te werk gaan, is je auto in een mum van tijd weer zo goed als nieuw én is deze reparatie scherp geprijsd.  Heb je een vraag over het verwijderen van krassen of ben je nieuwsgierig naar onze tarieven? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.