Acquire

Velgen gekrast of beschadigd? Kies voor vakkundig herstel

 

Velgen gekrast of beschadigd is een veel voorkomend probleem. Dit is vrijwel altijd het gevolg van aanraking met de stoeprand. Wat de oorzaak ook is, je ziet de schade graag snel en vakkundig gerepareerd. Om die reden doe je een beroep op de expertise van Garage Boden bij velgen gekrast of beschadigd. Wat doen wij om dit probleem de wereld uit te helpen?

Wat betaal je voor herstel na schade aan je carrosserie?

Lichte krassen in velgen zijn te verhelpen met smart repair. Is er sprake van diepe krassen? Dan is herstel van de velg en opnieuw spuiten noodzakelijk. Bij een vervormde of gebarsten velg ontkom je er niet aan de velg volledig te laten vervangen. Hoe erg de schade carrosserie bij jou ook is, Garage Boden lost het probleem graag voor je op. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor herstelwerkzaamheden.

Carrosserie beschadiging? Neem contact op met Garage Boden

Zijn jouw auto velgen gekrast of beschadigd en wil je dit probleem graag vakkundig oplossen? Dan schakel je Garage Boden in om jou hierbij te helpen. Carrosserie beschadiging is uiterst vervelend en doet de uitstraling van je auto geen goed. Om die reden plan je direct een afspraak in met een van onze reparateurs. Wij zorgen ervoor dat de velgen er weer als nieuw uitzien!