Digitale Detox: Debuut van Opel Pure Panel cockpit in de nieuwe MokkaFascinerend interieur dankzij nieuwe Opel Pure Panel met grote displays

mokka panel

De nieuwe generatie van de Mokka toont overduidelijk dat Opel met het design van het interieur en exterieur van zijn nieuwe modellen in 2020 andere wegen inslaat. Mark Adams, vice-president van Opel design, en zijn team hebben de nieuwste modellen teruggebracht naar de essentie, puur en precies. Een treffend voorbeeld is de Opel Pure Panel cockpit die voor het eerst te zien is in de nieuwe Opel Mokka. Het betreft een volledig digitale omgeving met brede displays en een sterke reductie van het aantal schakelaars en fysieke bedieningen: “Digitale Detox” dus.

“In de nieuwe Mokka zien onze klanten voor het eerst de Opel Pure Panel”, aldus Mark Adams. “Brede displays lopen naadloos in elkaar over in een horizontaal informatieformat, met een minimaal aantal schakelaars en een duidelijke afkickkuur voor de digitale informatieverstrekking. Bij elkaar leidt dit tot een optimalere rijervaring.”

Het Opel Pure Panel met zijn brede schermen maakt veel knoppen en bedieningen overbodig. De cockpit biedt de nieuwste digitale technologie en toont de meest essentiële informatie voor de bestuurder, zoals bijvoorbeeld het management van de energie in de batterij van de elektrische Mokka, zonder irriterende visuele prikkels. De vermindering van schakelaars en bedieningen zorgt voor een goede balans tussen digitalisering en intuïtieve bediening, zonder de noodzaak door allerlei submenu’s te navigeren. Pure Panel in de Mokka laat overtuigend zien hoe Opel innovatie inzet om het leven van klanten minder complex te maken.